Gå tillbaka

Nytt fr.o.m. 1 november – Avgift vid sen/ingen avbokning

 

Från och med 1 november så måste du avboka dig eller din medarbetare från en utbildning eller aktivitet på Mina sidor senast 7 dagar innan utbildningen startar.

Det är många som vill ta del av våra utbildningar och det är viktigt att vi inte har tomma platser. Om du blir sjuk eller får annat förhinder måste du avboka senast 7 dagar före utbildningsstarten, så att någon annan kan få din plats. Du loggar in på Mina sidor för att göra avbokningen.

Om du avbokar mindre än 7 dagar före utbildningens/aktivitetens starttid tar vi ut en avgift på 250 kronor. 

Tyvärr händer det att deltagare som varit anmälda till en utbildning inte dyker upp eller avbokar sig väldigt nära inpå en utbildning. Det innebär att kursen kan ha tomma platser fastän vi har kölista. Dessutom gör det att kostnaderna för varje utbildning blir högre och vi inte kan arrangera lika många utbildningar som vi borde kunna. Så tänk på att varje utbildningsplats har en kostnad innan du bokar av.

Vill du gå en utbildning där anmälan redan är stängd eller får hastigt förhinder p.g.a sjukdom ring 019-17 48 02 alt. 021-10 78 20.