Intresseanmälan – vad är det?

 

Under utbildningar ligger det nu även uppe ”Intresseanmälningar” inom olika områden och eftersom vi har fått in några frågor kring vad det innebär tänkte jag här försöka räta ut frågetecknen.

En intresseanmälan är kort och gått precis som det låter – du anmäler ditt intresse för en utbildning inom det valda området. När tillräckligt många visat intresse inom samma område så kontaktar vi inom projektet dem och sätter därefter ihop en utbildning tillsammans med en utbildare. Utbildningen läggs därefter upp som vanligt på solomikro.se och även de som inte har anmält sitt intresse tidigare är välkomna att anmäla sig. I dagsläget ligger intresseanmälningar uppe inom Outlook, Excel-fortsättning och Lönsamhetsstyrning så passa på att anmäla ditt intresse redan idag!

Allt gott!

/Moa, utbildningsansvarig

PS. Är det någon utbildning du saknar inom SoloMikro-projektet? Tveka då inte att höra av dig till mig på moa.fjall@almi.se alt. 021-10 78 20

Nytt fr.o.m. 1 november – Avgift vid sen/ingen avbokning

 

Från och med 1 november så måste du avboka dig eller din medarbetare från en utbildning eller aktivitet på Mina sidor senast 7 dagar innan utbildningen startar.

Det är många som vill ta del av våra utbildningar och det är viktigt att vi inte har tomma platser. Om du blir sjuk eller får annat förhinder måste du avboka senast 7 dagar före utbildningsstarten, så att någon annan kan få din plats. Du loggar in på Mina sidor för att göra avbokningen.

Om du avbokar mindre än 7 dagar före utbildningens/aktivitetens starttid tar vi ut en avgift på 250 kronor. 

Tyvärr händer det att deltagare som varit anmälda till en utbildning inte dyker upp eller avbokar sig väldigt nära inpå en utbildning. Det innebär att kursen kan ha tomma platser fastän vi har kölista. Dessutom gör det att kostnaderna för varje utbildning blir högre och vi inte kan arrangera lika många utbildningar som vi borde kunna. Så tänk på att varje utbildningsplats har en kostnad innan du bokar av.

Vill du gå en utbildning där anmälan redan är stängd eller får hastigt förhinder p.g.a sjukdom ring 019-17 48 02 alt. 021-10 78 20.

Katalog med våra utbildare!

 

En rykande färsk katalog som presenterar utbildarna inom SoloMikro-projektet!

Läs och inspireras av våra utbildare och de områden som de utbildar inom. Kanske hittar du något nytt och spännande! Vill du ha fler utbildningar med någon speciell utbildare, får en idé om en ny utbildning eller är intresserad av en företagsanpassad utbildning – tveka inte att kontakta Moa Fjäll på 021-10 78 20 alt. moa.fjell@almi.se så hjälper hon er.

Katalogen hittar du genom att klicka på PDF-symbolen nedan. Trevlig läsning!