Inspirationsevent! Smart rekrytering!

 

Ett seminarium om hur du rekryterar strategiskt på sociala medier och hur du rekryterar mångfaldssmart.

Att rekrytera rätt person är en av företagarens stora utmaningar idag. Hur gör man för att nå de yrkesgrupper man vill attrahera? Vad är nyttan med att visa sitt varumärke i sociala kanaler och hur skapar jag bäst genomslag för att nå fram? Och hur tar man steget utanför boxen och sina egna fördomar för att leta efter rätt kompetens istället för en viss typ av person? Vi vill välkomna dig till ett seminarium som bl.a. tar upp dessa frågor – vikten av att rekrytera strategiskt i sociala kanaler och att rekrytera mångfaldssmart!

FRIDA BOISEN – världsmästare i sociala medier och en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Frida är expert på hur man på bästa sätt, via sociala medier, når ut och attraherar rätt målgrupper vid en rekrytering. Välkommen att inspireras och att ta del av hennes konkreta verktyg!

MAGDALENA NOUR, vd på MINE, har tjugo års erfarenhet av affärsutveckling med fokus på employer branding och affärsnyttan med mångfald. Magdalena pratar och diskuterar kring normer, attityder och värderingar och hur de har betydelse i inkluderande ledarskap och mångfaldsrekrytering. Mångfald är lönsamt (!) men hur ska vi göra i praktiken? Det hjälper Magdalena oss med!

Anmäl dig under utbildningar redan idag!

 

 

Välkommen till Solo-Mikroprojektets egen webb!

Projektet erbjuder kompetensutvecklingsinsatser med fokus på affärsutveckling och hållbar tillväxt för cirka 500 utvecklingsinriktade solo- och mikroföretag i Västmanlands län och Örebro län under 2016-2018. Projektet, som finansieras av den europeiska socialfonden, genomförs i samverkan med länens kommuner och företagsfrämjande aktörer med Almi Mälardalen som projektägare.

Solo-Mikrowebben är under projektets gång den gemensamma kommunikationskanalen och här kommer du som är deltagande företag att både kunna hitta den information du behöver och själv administrera dina aktiviteter i projektet.

Snart registerstängning!

Registreringen av företag och deltagare stänger helt vid årsskiftet. Det är därför viktigt att du som ledare har kontrollerat att alla de medarbetare som ska delta i projektet verkligen är registrerade. Det gör du genom att logga in på mina sidor, där ser du vilka personer som är länkat till ditt företag. Behöver du hjälp, kontakta projektets administratör Birgit Eneflod på telefon 019-174802 alternativt via e-post birgit.eneflod@almi.se.

Senast den 21 december behöver vi ha alla registreringar gjorda!